Portal e-VEM uporablja naslednje piškotke:
 
Ime piškotka Namen piškotka Veljavnost piškotka
JSESSIONID    Omogoča, da se spletišče zaveda, da je uporabnik prijavljen. Do zaprtja brskalnika.
 
ORIGIN Piškotek omogoča upravitelju spletišča dosegati večjo zanesljivost spletišča ter hitrejšo odzivnost tudi v primeru množičnejšega obiska, saj pomaga deliti breme med več strežniki. 8 ur.
 
evemPrijava Piškotek omogoča usmerjanje uporabnika portala na vstopno stran glede na zadnjo uspešno prijavo. Portal ima namreč ločeni vstopni strani za referente in državljane. Do zaprtja brskalnika.
 
aliSoPiskotkiDovoljeni Piškotek se uporabi samo v primeru, da se odločite omogočiti/onemogočiti piškotek evemPrijava. 356 dni.
org.springframework.web.servlet.i18n.CookieLocaleResolver.LOCALE S pomočjo tega piškotka spletišče preverja, ali je jezik na spletišču določen. Če je v piškotku določen jezik, spletišče uporabi slednjega. Uporablja se samo na aplikaciji e-TRR. Do zaprtja brskalnika
 
Uporabniki portala e-VEM piškotek evemPrijava lahko onemogočite. V tem primeru vas ne bomo samodejno preusmerili na vstopno stran (referent ali državljan). Če želite onemogočiti piškotek evemPrijava, kliknite TUKAJ.
  
Portal e-VEM uporablja piškotke, ki omogočajo boljše delovanje strani. Piškotkov ne uporabljamo za nobene druge namene, razen za te, ki so tu navedeni. 
Več o piškotkih si lahko preberete na piskotki.gov.si
 
Prosimo, počakajte...